The better shopping experience

Tisková zpráva, 24. duben, 2020

Claire Blackadder, Novä CFO Supina HL Display, Peter Wallin z firmt Ratos jmenován prozatímním finančním ředitelem.

Claire Blackadder byla jmenována novou CFO společnosti HL Display. Do funkce nastoupí od 17.srpna. Claire je zkušenou finanční ředitelkou s téměř 30letou praxí v různých oblastech finančnictví, kdy pracovala napříč skandinávskými zeměmi i na různých evropských projektech, například pro Mondelēz (Kraft Foods). Od roku 2017 působí jako Finanční ředitelka ve Fazer Bakery ve Švédsku.

Claire bude přínosem pro HL Display nejen díky talentu a zkušenostem, ale i díky svým řídícím schopnostem. Má rozsáhlé dovednosti v oblasti podnikového controllingu a zavádění efektivních procesů. Je vynikajícím lídrem se silnou vůlí dosáhnout úspěchu ve spolupráci s kolegy a obchodními partnery.

“S radostí oznamujeme, že Claire Blackadder se připojí ke skupině HL Display. Do naši organizace přinese spoustu pozitivní energie a hodnot. Nejenom, že má obrovské zkušenosti z finančnictví, ale je také silně zaměřena na obchodní výsledek. Těšíme se na spolupráci s Claire a vítáme jí do HL týmu” říká Nina Jönsson, CEO, HL Display.

Peter Wallin z Ratosu, který je předsedou přestavenstva ve firmě HENT a člen představenstva ve firmě Aibel, bude současně působit i jako dočasný finanční ředitel v HL Display.

Peter nastoupil do firmy Ratos v roce 2018 jako CFO a Business Areas President. Během uplynulých 18 let pracoval v různých vedoucích pozicích v mezinárodní skupině pro výstavbu a rozvoj projektů společnosti Skanska, 7 let jako CFO skupiny, zástupce generálního ředitele a výkonný viceprezident.

“Jsem velmi potěšena tím, že Petr dočasně nastupuje do funkce CFO. Jeho znalosti a zkušenosti budou velmi cenným přínosem pro HL Display, obzvláště v dnešní době“, říká CEO Nina Jönsson.

Kontaktujte nás pro více informací:
Nina Jönsson, CEO +46 8 683 73 00