HL Display odhaľuje novú odvážnu identitu značky - HLDisplay

HL Display odhaľuje novú odvážnu identitu značky

Tlačové správy

Spoločnosť HL Display, popredný mezinárodný dodávateľ produktov a riešení pre instore komunikáciu a merchandising pre potravinárske aj nepotravinárske obchodné sektory a značkových výrobcov, odhalila novú modernú a silnú vizuálnu identitu pre upevnenie svojej pozície lídra na globálnom trhu.

Nová identita spoločnosti vizuálne predstavuje ďaľšiu fázu vo vývoji HL Display a premieta schopnosť spoločnosti prispôsobiť sa trhovým trendom a očakávániam zákazníkov prostredníctvom sústavného výzkumu a vývoja nových produktov. Ilustruje vývoj spoločnosti HL Display behom uplynulých 60 rokov od svojho založenia podnikateľom Harrym Lundvallom až po špičkovú, technologicky progresívnu spoločnosť a lídra v oblasti prezentačných systémov pre maloobchod.

Håkan Eriksson, riaditeľ marketingu a obchodného rozvoja v HL Display hovorí: "Už viac ako päťdesiat rokov spoločnosť HL Display buduje svoju celosvetovú povesť výrobcu kvalitných výrobkov s inteligentným designom, od inovátorského Datastrip v počiatkoch podnikania spoločnosti, cez Optimal+ v devädesiatych rokoch minulého storočia až po najnovšie výrobky uvedené na trh, napr. naše portfólio digitálnej prezentácie Ad Pulse. Behom posledných 60 rokov si spoločnonosť HL Display stabilne razí cestu k budúcnosti a teraz s hrdosťou predstavuje našu novú dynamickú vizuálnu identitu, ktorá podtrhuje pokračovanie našej cesty."

Táto nová vizuálna identita predstavuje všetky naše úspechy a naše podnikanie posúva smerom ku vzrušujúcej a inovatívnej budúcnosti. Je dôležité, aby náš branding udržal krok s kreativitou našich designových a vývojových týmov, ktoré naďalej prekračujú hranice instore merchandisingu. Inovácia je jednou z našich základných hodnôt a je hlavným dôvodom pre naše rozhodnutia zmeniť značku.

- Koniec

Poznámky pre editorov:

Spoločnost HL Display je popredným mezinárodným dodávateľom produktov a riešení pre instore komunikáciu a merchandising pre potravinárske i nepotravinárske obchodné sektory. Spoločnosť je tiež vedúcim dodávateľom produktov a riešení pre značkových výrobcov pre merchandising na regáloch a ostatných častiach obchodov.

HL Display je mezinárodná spoločnosť pôsobiaca na 47 trhoch v západnej a východnej Európe, Strednom východe a Ázii. Na 35 trhoch máme naše vlastné pobočky a na 12 trhoch sme zastúpení prostredníctvom vybraných distribútorov.

Spoločnosť HL Display bola založená v roku 1954, jej obrat je približne 180 miliónov (2012) a zamestnáva 1100 ľudí.

Spoločnosť bola prvýkrát uvedená na Štockholmskej burze v roku 1993. Po odkúpení spoločnosti hlavným akcionárom Ratos bola stiahnutá z burzy 17. septembra 2010.

Zástupcovia médií?

Na nižšie uvedenom odkaze najdete naše kontaktné informácie:

Prejdite na kontakty pre média →

Annual and interim reports are published at the Group level.
Please visit our corporate web site.